vrijdag 18 juni 2010

APPELTAART

Onlangs kwam ik via de website Ozowiezo bij de website van Homemade Happiness (of ook wel Happiness is Homemade :)). Oi, oi, oi, wat is dit een leuke plek met super leuke zelfmaak dingen!! HH levert pakketten, voor een paar euro, en stuurt dit in PDF per email naar je toe.
Voorbeelden zijn pakketten voor een baby, een feestje, in de keuken, op de post, lijstjes maken, shirts bedrukken, met spelletjes en voor feestdagen. Voor ieder wat wils! Ik kreeg de kans om het 'Taartje-to-go Appel/Noten' uit te proberen. Een duidelijke handleiding, met boodschappenlijstje en fraaie etiketten om mijn taartje mee te versieren. Deze etiketten mag je zo vaak je wilt uitprinten.
Vanmiddag tijdens de boodschappen heb ik de laatste ingrediƫnten meegenomen en vervolgens de test. Zoals je ziet op de foto kon ik me niet beheersen en heb ik voordat ik een foto nam al een hapje genomen van het taartje. Uit een jampotje van Bonne Maman hebben Jan en ik vanavond bij de koffie lekker genoten van dit taartje! Mmmm....
Voor de internationalen onder ons, je kunt zelfs via een Etsy shop bestellingen plaatsen vanuit het buitenland. Vergeet niet de Free Goodies te checken, met heel aardige attenties.

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk! En ja, het is natuurlijk ook ongelooflijk moeilijk om een verse appeltaart, nog warm uit de oven, te weerstaan - het is je dus vergeven ;-)

    Wij hebben overigens ook heel lang in Den Haag gewoond, maar dan in een niet zo heel erg pittoresk stukje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt, Diana, ook nog voor de vermelding op je blog! Zie http://www.homemadehappiness.nl/blog/?p=74.

    BeantwoordenVerwijderen