vrijdag 11 mei 2012

ZALM DIP

Deze heerlijke zalm dip neem je gemakkelijk mee naar een etentje, een picknick of BBQ. Gezond vanwege de groente en zeer smakelijk!! Wat heb je nodig: 100 gr gerookte zalm, kleine rode ui, 1 tot 2 eetlepels mierikswortel (potje), 200 gr zuivelspread, zout/peper en verse bieslook om het af te maken. Tot slot wat groente dippers zoals wortel, komkommer, radijsjes, cherry tomaten, bleekselderij, enz. Meng in een kom de fijngesneden zalm en ui met de mierikswortel en zuivelspread. Breng op smaak met zout/peper en bieslook. Zet de dip voor 15 min tot 24 uur in de koelkast en roer nogmaals voor gebruik. Serveer het met de groentes of stokbrood. PS> op de foto zie je 1 portie. Eigenlijk 'moet' je de dip dubbel zoveel maken, dan is het nl niet op voordat je het doorhebt... :)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen