zaterdag 26 juni 2010

PICKNICK BROODJES

Sommige dagen zijn te lekker om niet naar het strand te gaan. Vrijdagavond genoten wij van een zonsondergang op Scheveningen met vrienden. Wij hebben het ideale broodje uitgevonden om dan op te eten. Het is makkelijk en snel klaar, zodat je ook na je werk nog op tijd op het strand kan zitten om daar nog een paar uur te genieten.
Koop een cibattabrood en snijd het in 2 of 4 stukken. Snijd ze doormidden en besmeer ze met tapenade of groene pesto. Beleg ze met lekkere ham of met salami. Vervolgens beleg je ze nog met sla, tomaatjes, mozarella en Italiaanse kruiden. Stop ze daarna ongeveer 15 minuten in de oven (op 200 graden). Verpak de broodjes in aluminiumfolie om ze lekker op het strand op te eten. Heerlijk met een glas koude witte wijn en eventueel wat pastasalade (koude pasta, sla, tomaat, komkommer, hamblokjes, ei, augurk en slasaus (yoghurt)).

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen